Veste bună pentru șoferi: Se lărgește drumul Brașov-Cristian

După îndelungi așteptări și eforturi ale administrației locale din Cristian, a început mult așteptata extindere la două benzi pe sens a drumului dintre Cristian și Brașov. Astfel, au început săpăturile pentru lărgirea şosele, iar reprezentanţii Primăriei Cristian au anunţat că în perioada următoare va fi turnat stratul de uzură de pe sectorul de drum care trece prin localitate, însă, în prealabil, vor fi ridicate căminele reţelelor de utilităţi. Lucrările la sectorul din judeţul Braşov al DN 73, cu o lungime de 36 de kilometri, sunt realizate de SC Viarom Construct SRL, iar valoarea investiţiei se ridică la de 213,4 milioane de lei. Această investiție majoră va aduce numeroase beneficii comunității.

Citeste și:  Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav urcă pe locul 9 în clasamentul aeroporturilor din România

Aceste lucrări sunt de o importanță majoră pentru descongestionarea traficului în zonă și pentru creșterea siguranței și fluidității circulației rutiere. În plus, autoritățile locale speră ca această extindere să aducă beneficii semnificative tuturor participanților la trafic, reducând considerabil timpul petrecut în deplasare și îmbunătățind calitatea vieții locuitorilor.

Dar modernizarea nu se oprește aici! În paralel cu lucrările de extindere a drumului, se desfășoară și reabilitarea DN 73, iar în curând va fi turnat stratul de uzură, asigurând astfel condiții optime de circulație. De asemenea, au început lucrările de canalizare pluvială pe Strada Bucegi, iar strada Ghimbășelului a fost deja asfaltată.

În zona Gării din Cristian, lucrările avansează rapid, iar o parte din stradă a fost deja asfaltată. Primăria a achiziționat un teren pentru construirea unei remize, care va contribui la îmbunătățirea serviciilor locale și la crearea unui mediu mai curat și mai ordonat. În plus, iluminatul public a fost modernizat pe străzile Brâncoveanu și Hamzea, iar lucrările de canalizare în zona Gării-Nucilor vor începe în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.