Mâine începe evenimentul JAZZ BASTION. TOGETHER Ediția a IV-a

Începând de mâine, se va desfășura JAZZ BASTION. TOGETHER Ediția a IV-a, cel mai așteptat eveniment pentru iubitori de muzică jazz.

Ediția din acest an se caraterizează prin diversitatea culturală a muzicii, prin tema TOGETHER, pentru că muzica aduce întotdeauna împreună artiști și public, indiferent de limbă, naționalitate ori afinități. Astfel, evenimentul aduce 6 concerte, desfășurate între 1 – 29 august 2024, în Bastionul Țesătorilor din Brașov, la care vor participa zeci de artiști reputați din 6 țări (România, Irlanda, Norvegia, Italia, Statele Unite ale Americii și Ungaria). În special, brașoveni se vor bucura de muzicienii: Adrian Nour Band, Ipso Facto, Oddgeir Berg Trio, Lusi Gianluca/Simone Zanchini/Luigi Masciari Trio, Jim Rotondi Quartet și Bagyi Balazs New Quartet.

Citeste și:  90.000 de kilograme de deșeuri periculoase și nepericuloase depozitate neconform, descoperite de polițiștii brașoveni la o adresă din Făgăraș

Concertele au loc la Bastionul Țesătorilor din Strada George Coșbuc, nr. 9, Brașov, de la orele 19:00, după cum urmează:

  • 1 august – Adrian Nour Band (România)
  • 8 august – Ipso Facto (Irlanda)
  • 16 august – Oddgeir Berg Trio (Norvegia)
  • 17 august- Lusi Gianluca/Simone Zanchini/Luigi Masciari Trio (Italia)
  • 22 august – Jim Rotondi Quartet (SUA)
  • 29 august- Bagyi Balazs New Quartet (Ungaria)

Accesul publicului la evenimente va fi gratuit, în limita spațiului disponibil.

Pe lângă concerte, organizatorii vin cu o altă surpiză: concurs de creație pentru tineri artiști pentru realizarea design-ului unui photoframe care va fi amplasat la Bastionul Artiștilor pe perioada stagiunii. Concursul sa încheat în data de 21 Iulie și caștigătorul se va bucura de o recompensă de 1.500 de lei. Publicul va fi invitat să se fotografieze împreună și să posteze instantaneele pe social media cu hashtag #jazzbastionTOGETHER.

Citeste și:  Concert de muzică corală și orgă la Biserica Neagră, miercuri, 25 septembrie

JAZZ BASTION. TOGETHER este un proiect finanțat din bugetul Municipiului Brașov, organizat de Asociația „Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” cu sprijinul partenerilor – Muzeul Judetean de Istorie Brasov și Asociatia Forums.

Detalii pe www.ucimr.ro. sau pe https://www.facebook.com/bastionulartistilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.