Ghişeu unic de eficienţă energetică la nivelul judeţului Braşov

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de plen de ieri organizarea ghişeului unic de eficienţă energetică la nivel judeţean, ca urmare a prevederilor legislative recent apărute.

Acest ghişeu va fi înfiinţat la nivelul Agenţiei de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov şi va funcţiona cu 4 (patru) angajaţi în incinta Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri Centrului de Afaceri – CATTIA, unde este şi sediul Agenţiei.

Locuitorii judeţului Braşov care vor să afle mai multe informaţii despre eficienţa energetică a clădirilor şi utilizarea resurselor regenerabile de energie pentru consumatori şi prosumatori, se vor putea adresa Ghişeului unic de eficienţă energetică.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Şerban Todorică-Constantin explică, mai jos, rolul acestui ghişeu în atragerea fondurilor destinate eficienţei energetice.

Citeste și:  90.000 de kilograme de deșeuri periculoase și nepericuloase depozitate neconform, descoperite de polițiștii brașoveni la o adresă din Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.