Pas important pentru construirea Variantei de Ocolire Sighișoara

În cadrul Comisiei Tehnico-Economice din cadrul DRDP Brașov a fost prezentată recent, o primă formă a proiectului pentru construirea Variantei de Ocolire Sighișoara.

Cu această ocazia au fost discutate toate detaliile legate de această investiție, urmând ca în maxim 10 zile proiectantul să revină cu o variantă adaptată la cerințele beneficiarului.

Vă reamintim că în 2022 DRDP Brașov a semnat un contract în valoare de peste 257 de milioane de lei cu „ASOCIEREA S.C. CLEAN PREST ACTIV S.R.L – S.C. T DANCOR ROMCONSTRUCT S.R.L. – ILCI INSAAT SANAYI VE TICARET A.Ș. – S.C. PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA S.R.L în vederea realizări acestui proiect.

Durata de execuție este de 38 luni (14 luni pentru proiectare și 24 luni pentru execuție). Perioada de garanție oferită de antreprenor este de 60 de luni.

Citeste și:  Televiziunea Română propune un demers de solidaritate cu oamenii aflaţi în suferinţă în urma inundaţiilor devastatoare din Moldova

Varianta de Ocolire Sighișoara este localizată în județul Mureș și are o lungime de 13,057 km și va avea câte o bandă pe sens. Traseul ocolitoarei se desprinde din DN13 în partea de est a municipiului, în apropierea localității Albești, după care se îndreaptă către nord-est revenind în DN 13 în apropierea localității Hetiur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.