Concert de jazz cu David Balogh, mâine, la Sala Patria

Stagiunea estivală a Filarmonicii Brașov continuă să surprindă plăcut, iar iubitorii de muzică au parte de o vară plină de evenimente memorabile. După o serie de concerte clasice de succes, instituția culturală brașoveană ne invită să ne relaxăm și să ne bucurăm de ritmurile captivante ale jazz-ului.

David Balogh și trio-ul său vor aduce o adiere de prospețime pe scena Sălii Patria în seara de 8 august, începând cu ora 19:00. Concertul intitulat „A Summer Evening with David Balogh & Trio” promite o experiență muzicală unică, marcată de improvizații virtuozice și o interpretare plină de pasiune.

Talentatul muzician David Balogh, cunoscut pentru stilul său original și versatilitatea muzicală, va împărtăși cu publicul brașovean o selecție de piese care vor cuceri inimile tuturor. Alături de el, pe scenă vor urca și ceilalți membri ai trio-ului, care vor completa perfect atmosfera de jazz autentic.

Citeste și:  Salt Bank: 100 de zile de la lansarea primului neobank 100% românesc, la Brașov

Nu ratați această oportunitate de a petrece o seară de neuitat în compania unor muzicieni de excepție! Biletele pentru concertul „A Summer Evening with David Balogh & Trio” pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii Brașov sau online, pe platforma bilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.