Făgărașul vibrează trei seri la rând! Ediția a IV-a a evenimentului „3 Seri Culturale în Inima României”, în perioada 16-18 august 2024

În perioada 16-18 august, Făgărașul se transformă într-un adevărat centru cultural, găzduind cea de-a patra ediție a evenimentului „3 Seri Culturale în Inima României”. Organizat de Consiliul Județean Brașov și Casa de Cultură a Municipiului Făgăraș, acest eveniment promite să ofere publicului trei zile pline de muzică, teatru și distracție.

Zona pietonală din fața Casei de Cultură Făgăraș va fi scena pe care se vor desfășura o serie de concerte diverse, de la jazz și rock la folk. Nume sonore precum Dalma & Band, trupa de teatru „Thalia”, OneNightStand, Approaching the Moon, Alifantis & Zan vor urca pe scenă, creând o atmosferă vibrantă și memorabilă. În plus, DJ-i renumiți vor întreține atmosfera între concerte.

Citeste și:  BukFeszt 2024: Teatrul de limbă maghiară din România se prezintă la București – 7 zile cu spectacole inedite

Această ediție a evenimentului se anunță a fi una specială, oferind publicului din Făgăraș și din împrejurimi ocazia de a se bucura de muzică bună, de a petrece timp cu prietenii și familia și de a descoperi talentele locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.