Au început lucrările de demolare ale fostelor ateliere de reparații și întreținere ale RATBV

Marți, 6 august și miercuri, 7 august 2024, call-center-ul și serviciile ce-și desfășoară activitatea în sediul central al RATBV de pe strada Hărmanului vor avea un program de lucru special, cuprins între orele 7.00 și 12.30. Această situație nu va afecta în niciun fel orarul de circulație al mijloacelor de transport în municipiul Brașov și zona metropolitană.

Modificarea temporară este determinată de faptul că au început lucrările de demolare ale fostelor ateliere de reparații și întreținere situate chiar lângă sediul central. Din considerente ce țin de siguranța angajaților a fost luată decizia schimbării programului de lucru pentru două zile.

În cazul apariției unor situații tehnice deosebite, se va proceda la modificarea programului de lucru și după aceste două zile, RATBV urmând să anunțe în timp util eventualele schimbări. Pentru contactarea societății, vă recomandăm să utilizați în aceste două zile adresele de e-mail comunicare@ratbv.ro și ratbv@ratbv.ro

Citeste și:  RATBV anunță mici modificări în traseele unor linii de transport ce tranzitează zona Bartolomeu

De asemenea, având în vedere interconectările între diferitele sisteme IT ale societății, în următoarele două zile pot apărea unele probleme de funcționare ale panourilor electronice informative din stații și ale sistemului de ticketing. RATBV îi asigură pe toți clienții săi că va depune toate eforturile pentru ca eventualele deficiențe să fie cât mai rapid remediate și le mulțumește pentru înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.