Finală dramatică la sol la Jocurile Olimpice de la Paris, unde Ana Maria Bărbosu pierde bronzul olimpic la sol în urma unei contestații

Finală dramatică la sol la Jocurile Olimpice de la Paris, unde Ana Maria Bărbosu pierde bronzul olimpic la sol în urma unei contestații! Până la urmă, în clasamentul final, Ana Maria Bărbosu a ocupat locul 4, iar Sabrina Maneca Voinea – locul 5, cu același punctaj general: 13.700!

Ana și Sabrina au obținut același punctaj total, diferența fiind făcută de nota de la execuție. Ana a primit 5.800 pentru dificultate și 8.000 pentru execuție, iar Sabrina a fost notată cu 5.900 la dificultate și 7.900 la execuție, ambele cu o penalizare de 0.1 puncte.

Inițial, cu acest punctaj, Ana se clasase pe locul 3, ceea ce i-ar fi adus medalia de bronz, însă clasamentul a fost schimbat în urma contestației făcute de sportiva americană Jordan Chiles, al cărei punctaj a fost mărit de la 13.666 la 13.766, aceasta avansând de pe poziția a 5-a pe a 3-a, devansându-le pe fetele noastre.

Citeste și:  Trei brașoveni iau astăzi startul la Bosphorus Cup 2024

„Ne putem imagina ce simte Ana și cât de dezamăgită este, dar noi o încurajăm să fie mândră de ea, pentru că a avut o evoluție extraordinară! Ce finală! Ce rezultat! Indiferent de deznodământ, fetele merită toate felicitările! Bravo, ați fost minunate! Felicitari antrenorilor Corina Moroșan, Camelia Voinea, Patrick Kiens, Daymon Jones și Florin Cotuțiu!”, transmite Agenția Națională pentru Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.