Artista brașoveană Getty Tatomir vă invită la expoziția de pictură abstractă “Ricchi e Poveri”

  • Eveniment: Expoziție de pictură abstractă “Ricchi e Poveri”
  • Data: 6 septembrie / Ora 19:00
  • Locație: Apollonia Hirscher nr. 3

Artista brașoveană Getty Tatomir vă invită la expoziția de pictură abstractă “Ricchi e Poveri”, o expoziție inspirată din zilele petrecute într-una din destinațiile ei preferate, Italia. Ceea ce va fi deosebit față de o expoziție obișnuită, este modalitatea de expunere. Pentru a induce publicul în atmosfera de Italia, tablourile vor fi expuse asemănător rufelor întinse la uscat pe sârmă.

Locul în care se va desfășura evenimentul nu este nici el departe de ideea de Italia, deși este situat în centrul Brasovului, pe Apollonia Hirscher nr.3, într-o curte cu multe ferestre și balcoane, într-o încăpere de basm, care a fost pe perioada verii, sediul No Asha Da, brandul de haine pe care artista îl administrează împreună cu prietena ei, Laura Bercean. Cele două sunt de altfel și organizatoarele târgului BraSHOPia, de la Aro Palace, care s-a bucurat deja de multe laude și foarte mulți vizitatori la primele două ediții.

Citeste și:  Peste 175.000 de persoane şi aproximativ 58.700 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera în ultimele 24 de ore

De ce “Ricchi e Poveri”?

Richhi e Poveri a fost un laitmotiv în “italienizarea” de iulie. Că e despre muzică, despre plaje, despre restaurante, despre mâncăruri, despre gări, despre flori, fete și băieți, numitorul comun este că din orice punct privești, dragostea de viață trebuie rămână, la fel ca și copilăria. Pentru că ele împreună te fac să simți prosecco-ul în orice apă minerală și cannoli în orice aluat.

Expoziția cuprinde 13 ilustrații înrămate și 13 tablouri în acril pe pânză și este cu vânzare.

Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.