Gisele Pelicot, femeia drogată și violată de zeci de bărbați la îndemnul propriului soț: M-au sacrificat pe altarul viciului

Gisele Pelicot, femeia care a fost drogată de soțul său care a invitat zeci de bărbaţi să o agreseze sexual, a dorit un proces public, nu şi-a ascuns identitatea şi şi-a confruntat cu calm abuzatorii. Ea fost audiată joi pentru prima dată în procesul care se desfăşoară la Avignon. „Am fost sacrificată pe altarul viciului”, a spus Gisele, citată de The Guardian.

Franţuzoaica al cărei soț a recunoscut că o droga și apoi invita bărbaţi să o violeze a declarat că „a fost sacrificată pe altarul viciului” și tratată „ca o păpușă de cârpă”. Timp de un deceniu, femeia a fost abuzată de peste 80 de bărbaţi.

Gisèle Pélicot, în vârstă de 72 de ani, a declarat că „poliția mi-a salvat viața” atunci când a investigat computerul soțului ei, Dominique Pélicot, în noiembrie 2020, după ce un agent de securitate l-a surprins filmând fuste într-un supermarket din apropierea casei lor dintr-un sat din sudul Franței.

Citeste și:  Ieri a fost o nouă zi plină pentru pompierii militari. Au gestionat peste 1.400 de situații de urgență

Poliția a declarat că a găsit un fișier etichetat „abuzuri” pe o unitate USB conectată la computerul său, care conținea 20 000 de imagini și filme în care soția sa era violată de aproape 100 de ori.

Citește continuarea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.