Aproape 2.000 de locuri disponibile la Universitatea Transilvania pentru sesiunea de toamnă

Universitatea Transilvania din Brașov oferă aproape 2.000 de locuri pentru programele de licență în sesiunea de toamnă a concursului de admitere. Dintre acestea, aproximativ 300 sunt finanțate de la buget.

Cele mai multe locuri, atât bugetate cât și cu taxă, sunt disponibile la facultățile de inginerie, ceea ce reflectă o cerere în creștere pe piața muncii pentru specialiști în acest domeniu.

Candidații interesați pot depune dosarele de înscriere până astăzi, 10 septembrie, exclusiv online, pe platforma dedicată de pe site-ul unitbv.ro.

În perioada 12 și 13 septembrie vor avea loc probele de concurs pentru admiterea la Facultatea de Muzică și Educație Fizică și Sporturi Montane. Pentru celelalte facultăți, selecția se va face pe baza dosarului.

Citeste și:  „Transforming Cancer Care Together” -implementarea Planurilor Naţionale de Cancer în Europa, dezbatere internaţională în Parlamentul României

Primele rezultate ale concursului de admitere vor fi afișate în data de 16 septembrie pe site-ul universității.

Pe lângă programele de licență, Universitatea Transilvania oferă și locuri la programele de masterat pentru sesiunea de toamnă. Candidații interesați pot găsi toate informațiile necesare pe site-ul instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.