Clinica Dentexpert, la 20 de ani de la înființare! O poveste de succes în inima comunității brașovene

Clinica Dentexpert celebrează frumoasa aniversare cu numărul 20! De-a lungul celor două decenii, această clinică, fondată de doi reputați practicieni ai stomatologiei, soții Radu și Raluca Costea, a devenit un reper în domeniu, câștigându-și renumele datorită serviciilor de înaltă calitate și abordării personalizate a fiecărui pacient.

Secretul succesului clinicii Dentexpert constă într-o combinație perfectă între pasiune, experiență și tehnologie de ultimă generație. Echipa medicală, formată din specialiști cu înaltă calificare, se dedică în permanență perfecționării și adoptării celor mai noi tratamente minim invazive. Inclusiv proceduri stomatologice chirurgicale simple sau complexe. Astfel, pacienții beneficiază de servicii complete.

Ziua Porților Deschise – o sărbătoare a succesului!

Cu ocazia aniversării de 20 de ani, clinica Dentexpert a organizat Ziua Porților Deschise, un eveniment special dedicat tuturor pacienților și partenerilor. Această zi a fost o ocazie perfectă de a marca o etapă importantă și de a sublinia progresul acestora, dar și angajamentul clinicii față de bunăstarea pacienților.

Într-o discuție sinceră, dr. Radu Costea, unul dintre fondatorii Dentexpert, ne-a dezvăluit motivația care a stat la baza acestui proiect ambițios. Pasionat de stomatologie, dr. Costea a simțit nevoia de a oferi pacienților săi o experiență complet diferită, una care să depășească standardul clasic al unei vizite la dentist. Astfel, dorința de a crea un mediu prietenos, modern și dotat cu tehnologie de ultimă generație a dat naștere clinicii Dentexpert.

Citeste și:  „Toamnă de poveste” la Sala Patria, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

„Lucram la un cabinet privat la început, după ce am terminat facultatea, și-mi spunea proprietarul cabinetului: folosește mai puține conuri de gutapercă, acele bețișoare ieftine din gutapercă, care se pun pe fiecare canal câte unul. Și eu nu înțelegeam cum să folosesc mai puține, cu economie, adică din două canale pe unul să pun, pe unul să nu pun? Acum par hazlii dar atunci era o problemă și mă loveam de ea pentru că nu puteam să iau eu deciziile corecte. Așa că, mi-am zis, în 2004, că trebuie să schimb ceva, să fac cum mi se pare mie că trebuie. N-a fost ușor, pentru că, atunci, pe vremurile acelea, pentru cei mai tineri era greu să poată face rost de bani, acum te duci la bancă și, după ce expui un plan, poți să obții o finanțare, atunci nu mergea așa… Am căutat un sediu, am împrumutat bani de la toți prietenii, pe atunci făceam revista Actualități stomatologice și, cumva, aveam cunoștințe în toată piața stomatologică și toți dealerii de produse stomatologice, poate datorită felului meu de a fi, m-au ajutat sau m-au păsuit la plăți, mi-au oferit echipamente într-un fel de rate. M-a întrebat cineva cu ceva timp în urmă dacă aș mai face chestia asta… Nu știu dacă aș mai face, mi se pare că atunci puteai să deschizi mai ușor o afacere, acum mi se pare că pentru a fi undeva sus, ai nevoie de o investiție foarte mare. Din fericire, îmi permit să fac aceste investiții, pe care le întorc cumva către pacient”, a povestit dr. Radu Costea.

Citeste și:  Peste 203.000 de persoane şi aproximativ 68.000 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera în ultimele 24 de ore

Pentru echipa Dentexpert, pacientul este întotdeauna pe primul loc. Fiecare zâmbet sănătos este o victorie, iar fiecare pacient este o nouă provocare. Prin profesionalism, dedicare și o abordare centrată pe nevoile pacientului, clinica Dentexpert a reușit să construiască relații de încredere pe termen lung cu fiecare pacient.

În Clinica Dentexpert, fiecare cabinet este dotat cu aparatură modernă pentru tratamente minim invazive și precise. Specialiștii își propun ca fiecare pacient să se simtă confortabil de la intrare până la plecarea din clinică. Starea de bine să fie mereu prezentă, iar succesul tratamentului stomatologic să fie o certitudine.

Îi găsiți în Brașov, pe Str. Alexandru Ioan Cuza Nr. 54, iar pentru mai multe informații puteți apela la numărul de telefon 021 90 52 sau pe pagina web aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.