Astăzi a avut loc deschiderea anului universitar 2024-2025, la Universitatea Transilvania Braşov

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a participat astăzi, alături de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, de subprefectul Ariana Oana Bucur, de primarul ales al municipiului Brașov, George Scripcaru, și de vicepreședintele Consiliului Județean, Ciprian Sterpu, la festivitatea deschiderii anului universitar la Universitatea Transilvania Brașov.

În alocuțiunea susținută cu acest prilej, prefectul județului Brașov a subliniat că evenimentul este unul deosebit de important nu doar pentru instituția de învățământ superior, ci și pentru întreaga comunitate brașoveană. „Spun asta, pentru că Universitatea Transilvania este unul dintre cele mai importante repere ale județului nostru și ale Regiunii Centru și este puternic implicată în viața și în dezvoltarea acestei comunități. Pentru aceasta și pentru strădania de a asigura studenților cele mai bune condiții de pregătire, conducerea și întreg personalul universității merită felicitările noastre! Dragi studenți, vă îndemn să fiți mândri că studiați la Universitatea Transilvania din Brașov și vă rog să profitați la maximum de oportunitățile care vi se oferă aici, dar să vă și bucurați de perioada studenției, pentru că vă veți aminti de ea toată viața.

Pe lângă bagajul de cunoștințe pe care îl acumulați în perioada studiilor universitare, această instituție de învățământ superior contribuie și la formarea dumneavoastră ca oameni cu valori și principii corecte, ca oameni pe care familiile dumneavoastră, prietenii și societatea să se poată baza. Pentru că, până la urmă, acesta este, cred, cel mai important lucru în viață, indiferent de reușitele profesionale și de funcțiile pe care vremelnic ajungem să le ocupăm: să rămânem oameni cu un caracter frumos sau, cum se spune, oameni de omenie.

Vă doresc tuturor, studenți și membri ai corpului profesoral, multă sănătate, putere de muncă și un an plin de reușite!”, a mai spus prefectul Mihai Cătălin Văsii.

Citeste și:  Dr. Shefali, în premieră în România: O palmă pentru copil înseamnă că el este inutil. Parenting-ul este de fapt despre părinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.