Un brașovean a ajuns în spatele gratiilor, după ce s-a întors în locuința din care fusese evacuat

Polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Braşov – Secţia 2 Poliție au dispus măsura reținerii unei persoane, după ce aceasta ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis anterior pentru săvârșirea unor acte de violență domestică.

La data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 11.00 polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 36 de ani, din municipiul Brașov, care le semnala faptul că soțul său a revenit la domiciliu, deși pe numele său se află emis un ordin de protecție provizoriu.

Față de sesizarea pe care au primit-o, polițiștii au efectuat verificări și au stabilit faptul că, în ziua anterioară, în jurul orei 23.20, bărbatul, de 40 de ani, nu ar fi respectat măsurile stabilite de către polițiști prin ordinul de protecție provizoriu, în care era obligat să evacueze locuința și să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de locuința persoanei vătămate, astfel că acesta a pătruns în imobil și a rămas peste noapte. A doua zi bărbatul a fost surprins în locuință de persoana vătămată, care a revenit în apartament și a sesizat polițiștilor cele întâmplate.

Citeste și:  Prof. dr. Grigore Tinică: Am observat că persoanele care au ajuns la o vârstă înaintată gândesc foarte pozitiv

În baza celor stabilite, a fost întocmit un nou dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii ”încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu” și a fost luată măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brasov.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror, desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.