Publicul brașovean este invitat la deschiderea celei de-a patra ediții a Festivalului Monodramei Independente

Publicul brașovean este invitat la deschiderea celei de-a patra ediții a Festivalului Monodramei Independente, vineri, 11 octombrie, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

Trei zile de spectacole captivante, întâlniri cu actori de renume și o atmosferă plină de energie creativă îi așteaptă pe brașoveni în perioada 11-13 octombrie, la Centrul Cultural Reduta, în cadrul Festivalului Monodramei Independente. Ediția din acest an aduce în fața publicului o selecție variată de piese de teatru, dar și alte activități culturale și educative.

Festivalul Monodramei Independente din Brașov este mai mult decât un simplu eveniment cultural. Este o întâlnire cu arta, cu emoția și cu publicul brașovean.

Citeste și:  Centrul Cultural Apollonia: evenimentele săptămânii @ 16-19 octombrie 2024

„Suntem onorați și în acest an să vă invităm alături de noi, timp de trei zile, să ne bucurăm de calitatea spectacolelor de teatru, avându-i ca protagoniști pe actori români de înaltă ținută artistică, care vor aduce la Brașov în cadrul Festivalul Monodramei Independente piese de teatru și personaje care vă vor cuceri”, a transmis actrița Dorina Roman.

Pentru a face evenimentul accesibil cât mai multor persoane, organizatorii au stabilit prețuri avantajoase pentru bilete: 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari la spectacolele din concurs, iar pentru reprezentațiile invitate, prețurile sunt de 50 de lei, respectiv 30 de lei. O noutate plăcută este faptul că un bilet achiziționat oferă acces gratuit la următorul spectacol.

Citeste și:  România a suspendat total o convenție cu Rusia veche de 31 de ani privind impozitele pe venit şi pe capital

Biletele pot fi achiziționate online pe platforma Bilet.ro sau direct de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.