Concursul Național de Animație ,,WORLD OF ANIMATION”, ediția a III-a

● Pasionații de animație mai au doar câteva zile pentru a se putea înscrie la cel mai important concurs de profil din Brașov

● În luna noiembrie se vor anunța câștigătorii, iar publicul va avea posibilitatea de a vedea producțiile premiate

Centrul Cultural Apollonia în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta organizează cea de-a treia ediție a Concursului de animație „WORLD OF ANIMATION”, o oportunitate pentru toți cei care sunt pasionați de animație și dornici să își lase imaginația să zboare!
Înscrierile au început încă din 17 iunie, iar termenul – limită de predare a producțiilor a fost prelungit până la data de 27 octombrie.

Premiile acordate

Citeste și:  Concurs de angajare la Aeroportul Internaţional Braşov pentru un post de specialist IT

MARELE PREMIU „WORLD OF ANIMATION”– 6000 RON

PREMIUL I – 4500 RON
PREMIUL al II-lea – 4000 RON
PREMIUL al III-lea – 3500 RON
Informații generale

Concursul se va desfășura într-o singură secțiune, luându-se în considerare că realizarea producțiilor, indiferent de modul de abordare artistic, este la fel de complexă, iar pentru oricare dintre abordările participanților sunt necesare un volum mare de muncă și o doză mare de ingeniozitate.
În concurs sunt acceptate producții care pot să cuprindă teme diferite, neexistând un subiect predefinit. Nu se admit lucrări cu conținut obscen sau care promovează probleme de natură să aducă prejudicii de imagine socială sau personală.
Criteriile de jurizare sunt: calitatea animației, calități tehnice (render, light, linie de desen sau realizare), claritatea transpunerii mesajului vizual, creativitatea şi originalitatea.
Fiecare autor poate trimite o singură producție pentru concurs. Câștigătorul Marelui Premiu „World of Animation”, ediția anterioară, nu mai poate participa la concurs.

Citeste și:  Concurs de angajare la Aeroportul Internaţional Braşov pentru un post de specialist IT

Înscrierea în concurs se va face pe baza trimiterii fișei de înscriere și a lucrării la adresele de e-mail contact@apolloniabrasov.ro, centrulculturalredutabv@gmail.com până în data de 27 octombrie 2024, câștigătorii urmând să fie anunțați până în data de 7 noiembrie 2024.
Numele producției trebuie să conțină autorul și titlul lucrării, după următoarea structură: nume_prenume_titlul producției.
Sunt acceptate producții alb-negru și/sau color, cu sunet sau fără coloană sonoră, cu durata cuprinsă între 1 minut până la 10 minute de animație.
Producția trebuie să fie HD (nu neapărat 2K sau 4K), de preferat în format MP4, AVI, M4V, WMV.
Coloana sonoră/sunetul/piesa muzicală sau fundalul sonor al producției trebuie să îndeplinească condițiile copyright-ului și ale legilor drepturilor de autor în vigoare, iar acest lucru trebuie amintit în fișa de înscriere.
Producțiile câștigătoare, precum și alte producții selectate, vor fi difuzate la Centrul Cultural Apollonia – Modern, în data de 23 noiembrie 2024.
Pentru regulament și înscrieri, accesați https://apolloniabrasov.ro/world-of-animation-concurs-
de-animatie-editia-a-iii-a/!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.