A început colorarea pietonalului din Răcădău

A început ultima fază a primei etape de reamenajare a pietonalei Răcădău, cea de turnare a stratului colorat, din material special, care va acoperi asfaltul de pe pietonală și pistele de biciclete și role.

„Astăzi am început aplicarea vopselei speciale pe pietonalul din Valea Cetății, conform proiectului. Materialul este special conceput pentru zone pietonale intens circulate și zone pentru role și biciclete, este un material cu o plasticitate mare, care atenuează șocurile și oferă aderență. Sperăm ca vremea să ne lase să continuăm lucrarea,este foarte important ca stratul de suport pe care este aplicat să fie uscat și curat“, a declarat Raul Negoiță,  directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Brașov.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

Lucrările din proiectul de reamenajare a pietonalei Răcădău au fost demarate în toamna anului trecut, după un sondaj sociologic efectuat de echipa de proiectare, sondaj adresat punctual cetățenilor din Răcădău. Proiectul a fost apoi prezentat Consiliului Local și aprobat de forul legislativ al municipiului. Pietonalul se dorește a fi nu numai o zonă de recreere emblematică pentru cartier, ci și o cale alternativă de acces, cu mijloace ecologice (role, bicicletă), la Bulevardul Valea Cetății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.