ABUZ: Primăria Brașov a închis vulcanizarea non-stop de pe Al.Ioan Cuza, pentru că nu a ‘cotizat’

Primăria Brașov a început colectarea banilor pentru capanie: firmele care nu cotizează se trezesc cu lacătul pe ușă și polițist la poartă.

A pățit-o în această dimineață proprietarul vulcanizării non-stop de pe strada Al. Ioan Cuza. Dimineață poliția comunitară a venit și i-a închis omului porțile, interzicând accesul mașinilor în curte și continuarea desfășurării activității. Disperat omul a dat fuga la primărie să ceară explicații.

S-a întors plângănd: „Funcționezaici din 1997, am patru angajați și sunt cu toate taxzele la zi. Din asta îni câștig pâinea eu și cei patru angajați ai mei, Unul dintre oamenii mei are doi copii bolnavi. cu ce o să-i mai hrănească. Eu nu am putere să mă judec cu armatele de avocați ale Primăriei. M-a nenorocit și pe mine și pe angajații mei. Este un spațiu privat. nu am deranjat pe nimeni. Dar au venit cu marcajele pentru statia RATBV până în fața poții ca să-mi poată suspenda activitatea” a declarat proprietarul vulcanizării.
Inițial marcajele pentru stația RATBV s-au oprit conform planului inițial înainte de poarta vulcanizării, după cum atestă schițele făcute inițial la fața locului de muncitori. În momentul în care drumarii se pregăteau să marchze zona, a venit un angajat al Primăriei care a cerut prelungirea marcajelor până după poarta ANPC-ului. Schițele inițiale trasate cu cretă au rămas încă să ateste abuzul Primăriei.

Citeste și:  Propunere în Senat: Posibilitatea elevilor de a susține din nou probele de Bacalaureat pentru mărirea notelor


Maniera de lucru a Primăriei este revoltătoare și este un semnal de alarmă pentru toți comercianții din Brașov: cine nu răspunde pretențiilor Primăriei are soarta Vulcanizării non-stop de pe Al.Ioan Cuza: lacăt pe ușă și polițist la poartă.
Ar mai fi de adăugat că stația RATBV pentru care au fost lăsate fără un venit cinci familii, deservește linia 41, adică un autobuz pe oră. În plus stația este amplasată cum nu se poate mai prost, la câțiva metri de curbă, în intersecția Iuliu Manicu cu Al. Ioan Cuza, un real pericol pentru șoferii care tranzitează zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.