Academia Forţelor Aeriene Henri Coandă, sprijin pentru Casa de tip familial ‘Lizuca şi Patrocle’

În perioada sărbătorilor de iarnă, Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” va desfăşura, din dragoste pentru oameni, o serie de activităţi de sprijin social care să aducă în sufletele lor un zâmbet, o speranţă şi un sentiment de sărbătoare.

 
 În urma donaţiilor, în zilele ce vor urma, studenţii vor oferi materialele strânse persoanelor din Casa de tip familial „Lizuca şi Patrocle”, Centrul de îngrijire de zi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc „ASTRA” şi Centrul de persoane fără adăpost (DSAPC). 

Astăzi, 17.12.2019, în intervalul orar 09.00-10.00, Centrul pentru persoane fără adăpost din Braşov va primi vizita studenţilor Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă‟. Înarmați cu urări şi daruri, aceştia vor împărtăși fericire printre persoanele nevoiașe.

Citeste și:  Restaurantul Panoramic va renăște: ANA TELEFERIC Brașov promite o transformare spectaculoasă a simbolului orașului de pe Tâmpa

În intervalul 10.00-13.00, în colaborare cu Spitalul Militar „Regina Maria” Braşov, studenţii academiei vor dărui alimente şi un strop de sănătate unor familii nevoiaşe identificate de către Direcţia Socială a Primăriei Braşov.

O altă activitate menită să aducă bucurie va fi vizita, în intervalul orar 13.30-15.30, la Centrul de zi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc, „Astra‟, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov, unde studenții din corulacademiei îi vor încânta pe cei prezenți cu un program de colinde. Activitatea se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov.

În data de 19.12.2019 studenții Academiei Forțelor Aeriene ,,Henri Coandă” împreună cu     Comandantul academiei, domnul General de flotila aeriană, Gabriel Răducanu şi câteva cadre militare şi didactice, acompaniaţi de orchestra academiei, vor aduce zâmbete pe chipurile pline de inocenţă ale copiilor din cadrul Caselor de Copii „Lizuca” şi „Patrocle” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.