Accident de muncă! O femeie s-a accidentat în timpul serviciului, la Ghimbav

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 14 iunie 2021, în jurul orei 09.00, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza orașului Ghimbav din județul Brașov.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie, în vârstă de 33 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, ar fi suferit leziuni la nivelul ochilor.

Citeste și:  S-a semnat contractul de finanțare pentru extinderea rețelei de gaz din comuna Lisa. Investiție de 10,8 milioane de lei

Persoana în cauză a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu privire la producerea incidentului au fost informați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Sursă foto, stiridefocsani.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.