Accident grav la Prejmer. Două persoane au murit, iar alte două se află în stare gravă la spital

Acccident grav în această dimineață pe DN10, în jurul orei 05.00, în localitatea Prejmer, judeţul Braşov. Două persoane au murit şi alte două au fost rănite după ce o mașină și un TIR s-au ciocnit.

Martorii au sunat de urgență la 112, iar la fața locului au fost trimise trei echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, un echipaj de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă.

Două dintre victimele încarcerate erau în stop cardio respirator. S-a intervenit pentru descarcerarea celor patru persoane și pentru acordarea asistentei medicale victimelor. Din păcate una dintre persoanele încarcerate a fost declarată decedată. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Din păcate nici cea de a doua persoană nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată. Celelalte două victime au suferit politraumatisme, sunt conștiente și au fost transportate la spital de către echipajele medicale”, au declarat reprezentanții ISU Brașov.

Citeste și:  Romfilatelia prezentă la Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și trebuie să stabilească cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat.

Sursă foto: ISU Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.