ACS Kids Tâmpa Brașov, în sprijinul copiiilor refugiați din Ucraina

Războiul nu face bine nimănui. Nu aduce nimic bun, ci doar lacrimi și durere. Vecinii, prietenii noștri din Ucraina sunt de mai bine de două săptămâni victimele unui război început de alții. Mulți au îmbrăcat haina militară și au pus mâna pe arme pentru a-și apăra țara, în timp de familiile lor au căutat adăpost în țările vecine. Mulți au ales să vină și la noi, unde au fost primiți cu brațele deschise de toți românii. Fiecare a ajutat cum a putut. Toți au pus mână de la mână și le sunt alături unor oameni încercați de soartă în aceste zile.

ACS Kids Tâmpa Brașov nu putea să stea deoparte, astfel că vine în sprijinul micuților care au fugit din calea războiului și care vor să practice în continuare sportul preferat. Astfel, toți copiii celor refugiați din Ucraina și care au ales să rămână la Brașov pot veni la Kids Tâmpa și să facă sport la oricare din secțiile noastre. Reamintim că la clubul brașovean sunt următoarele secții: fotbal, baschet, badminton, dans sportiv, gimnastică, handbal, scrimă și volei.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

„Sunt momente pe care nimeni nu și le dorește și prin care nu ar trebui să treacă nicio ființă pe acest pământ. Nu e ușor să lași în spate tot ce ai agonisit în viață, să lași familie, prieteni, colegi, oameni dragi și să pleci din calea unui război care a venit de nicăieri. Noi, cei de la ACS Kids Tâmpa Brașov, nu puteam sta deoparte și doar să privim drama prin care trec acești oameni nevinovați. Ne-am gândit cum putem să-i ajutăm. Astfel, orice copil ucrainean poate veni la noi la club și să se înscrie la una din secțiile clubului și să practice sportul preferat. Fără niciun cost. Deja avem un copil din Ucraina născut în anul 2006 care a ales să se pregătească la noi. Îi așteptăm pe toți cu brațele deschise și cu mare drag”, a declarat managerul ACS Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva.
Detalii suplimentare și alte informații puteți obține la următorul număr de telefon: 0723 383 374 – Nicu Văduva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.