Acțiune în cascadă pe DN11: 6 permise reținute și 75 de amenzi

Săptămâna aceasta, pe 23 august, polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Covasna, au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite pe D.N. 11, în sistem CASCADĂ, pe limita teritorială a celor două județe, având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.

În cadrul activităților desfășurate, au fost angrenați aproape 30 de polițiștii, care au utilizat 7 aparate de măsurare a vitezei.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de aproape 44.000 de lei.

Citeste și:  Familia Regală a României, lobby pentru România și Republica Moldova în Spania, care deține președinția Consiliului Uniunii Europene

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost reținute 6 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă determinată de timp.

Poliția Rutieră Brașov acționează zilnic pe raza întregului județ, cu toate mijloacele tehnice din dotare (aparate radar, aparate alcooltest și drugtest) pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, care conduc vehicule fără a deține permis de conducere, precum și pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.