Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor în școli

Ieri, în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au desfășurat o campanie educativ-preventivă ce a abordat principalele cauze care conduc la creșterea riscului rutier.

Activitățile au fost desfășurate la Școala Gimnazială Cristian și au constat în  informarea elevilor și a cadrelor didactice cu privire la principale cauze care conduc la creșterea riscului rutier, precum și modalități de reducere a acestui risc, prin respectarea normelor care reglementează circulația pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate s-a utilizat laboratorul de educație rutieră, fiind întreprinse demersuri pentru educarea participanților la trafic în sensul adoptării unei conduite preventive atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Siguranţa în şcoli constituie o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, astfel încât aceste activităţi preventiv-educative se vor desfășura pe tot parcursul anului școlar în vederea creșterii gradului de siguranță a minorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.