Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu Covid-19, pe raza județului Brașov. Amenzi de peste 10.000 de lei, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, terase, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov.

Activitățile de verificare sunt adaptate permanent de către polițiștii brașoveni, în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov privind zonele unde există focare, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astfel, ieri, 07 aprilie 2021, polițiștii brașoveni au verificat peste 1.450 delocaţii, 73 societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și  peste  100 mijloace de transport persoane.  

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 128 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 118 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 10  pentru  nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor,  valoarea totală a acestora fiind de 10.750 lei.

Totodată, polițiștii au verificat peste 3.550 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.