Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu Covid-19 pe raza județului Brașov

Ieri, 06 aprilie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat noi acțiuni preventiv-reactive, care au avut ca scop verificarea modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în vederea limitării răspândirii virusului Sars-CoV-2, acționând în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov.

Astfel, ieri, polițiștii brașoveni au verificat peste 1.530 de locații, 79 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 114 de mijloace de transport persoane.

Citeste și:  Nevoia candidaților de a-și asigura un venit mai bun a accelerat și mai mult piața muncii în această toamnă, înregistrând cele mai multe aplicări din acest an

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 138 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 9 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 14.300 lei.

De asemenea, polițiștii brașoveni au verificat peste 3.280 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.