Acțiuni organizate și desfășurate de către polițiștii brașoveni


La data de 22 septembrie 2022, în intervalul orar 16.00 – 18.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție, Biroul Rutier, împreună cu polițiști locali, au organizat și desfășurat acțiuni pe raza municipiului Brașov, ce au avut ca scop verificarea respectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice, a prevederilor legale privind transportul în regim taxi și în regim de închiriere, precum și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 47 de persoane, au verificat 16 autovehicule, iar pentru abaterile constatate au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5.800 lei.

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

Dintre acestea 15 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor incidente regimului rutier și 1 sancțiune pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind privind sancționare faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.