Acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor desfășurate de polițiștii brașoveni

La data de 13 iulie a.c., echipaje ale Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, formate din polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, criminalitate economică, investigații criminale, rutieră, criminalistică, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Brașov, au desfășurat o amplă acțiune în localitatea Măieruș, din județul Brașov, care a avut drept scop prevenirea și combaterea unor situații de risc, dar și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, în cadrul activităților de control, polițiștii au legitimat 66 de persoane și au controlat aproape 50 de autovehicule, printre acestea aflându-se și vehicule destinate transportului de material lemnos.

Citeste și:  Cântărețul croat de la Eurovision alege să doneze recompensa primită de la guvern

În contextul acțiunii au fost distribuite și materiale cu caracter informativ-preventiv, scopul nostru fiind acela de menținere a unui climat de siguranță în comunitate.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 11 sancțiuni la regimul rutier, iar doi dintre operatorii econimici controlați au fost sancționați pentru încălcari ale legislației privind utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale.

Acțiunile desfășurate de polițiștii brașoveni vor continua în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.