Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 15 iulie 2021, în jurul orei 19.40, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, care conducea o motocicletă pe strada Păcii din localitatea Vulcan, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale motocicletei, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus, iar motocicleta nu este înmatriculată. – a transmis purtătorul de cuvânt al poliției, Alina Ivan.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

De asemenea, tot ieri, 15 iulie 2021, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 35 ani, care conducea un autovehicul pe strada Negoiu din municipiul Făgăraș, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,11 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. – a transmis purtătorul de cuvânt al poliției, Alina Ivan.

Citeste și:  Cinematograful Popular din Brașov: Renovare finalizată, dar așteaptă redeschiderea din motive birocratice

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.