Administratorul hotelului Kronwell din Brașov, despre care se bănuiește că ar aparține lui Scripcaru și Elenei Udrea, A MAI ‘PRIMIT’ UN HOTEL?

O afacere extrem de dubioasă a fost demascată de fostul șef al BCCOA Brașov, comisarul-șef Gabriel Florescu pe pagina personală de Facebook. Este vorba despre un hotel construit de Cristina Kasper în Coresi și pe care aceasta intenționează să-l dea în administrare lui Daniel Popescu, patronul hotelului Kronwell de la Gară.
Afacerea nu arată deloc bine, pentru că Daniel Popescu ar urma să plătească hotelul din administrarea acestuia. O afacere incredibil de avantajoasă la care oricine ar visa. Cine nu și-ar dori să primească un hotel care se plătește singur. Și atunci se naște fireasca întrebare: Ce are acest Popescu de a fost ales să primească o asemenea „pleașcă”?

Atât de avantajoasă încât gurile rele spun că ar fi vorma despre „un dar de recunoștință” față de acest Daniel Popescu, care deja administrează hotelul Kronwell, care potrivit acelorași guri rele ar aparține de fapt lui George Scripcaru și Elenei Udrea. Se naște atunci fireasca întrebare, acest dar mascat este pentru Daniel Popescu sau pentru unul dintre cei a căror afaceri le administrează acesta.

Indiferent de beneficiarul aceste afaceri, treaba este cam încurcată și deloc legală, pentru că, potrivit Legii 31/1990, articolul 272 interzice folosirea activelor societății de către administrator în folos propriu sau în folosul unei alte persoane. O afacere ciudată în orice caz și care ridică multe semne de întrebare, dacă așa stau lucrurile.

„De la lume adunate…Vorbeam cu cineva despre faptul că dna Kasper a construit un hotel in zona Coresi și intenționează să-l dea sub administrare d-lui Popescu patron al hotelului Kronwell. Acesta l-ar cumpăra cu sumele încasate chiar din administrarea hotelului. Dacă este adevărat, as dori și eu (și cred că nu numai eu) să primesc o asemenea ofertă. Mă întreb chiar atât de competent o fi dl Popescu încât să cumpere hotelul doar cu banii din administrarea lui ?! Dacă acest lucru este adevărat, atunci va propun dragi prieteni sa vedem ce condiții trebuiesc îndeplinite pentru o asemenea oportunitate”, a scris Gabriel Florescu pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.