Adrian Veştea (PNL Braşov): Îndemn toți braşovenii să voteze

Liderul PNL Braşov, Adrian Veştea, preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, a declarat duminică, la ieşirea de la urne că a votat ”pentru o Românie normală” şi i-a îndemnat pe toţi braşovenii să-şi exercite dreptul electoral.

„Am votat, ca şi acum două săptămâni, pentru o Românie normală, pentru o Românie modernă, o Românie europeană, pentru un Braşov european şi modern. Îndemn pe această cale pe toţi braşovenii să-şi exercite acest drept pe care l-am câştigat cu greu, de a ne exprima această opţiune şi de a participa la vot”, a afirmat Veştea.

El a subliniat că prezenţa la vot este bună şi şi-a exprimat convingerea că numărul celor care se vor prezenta la urne, la sfârşitul zilei, va fi mai mare ca al alegătorilor din primul tur de scrutin al prezidenţialelor.

Citeste și:  Titlul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cea mai mare dioramă din piese LEGO din lume

„Este o prezenţă bună, am văzut foarte multe statistici. Am toată convingerea că românii sunt mobilizaţi, de asemenea şi braşovenii sunt mobilizaţi şi văd o creştere a numărului de votanţi faţă de turul întâi cu 0,8%, lucru care mă bucură şi îmi dă speranţa că, la sfârşitul zilei, vom avea un număr mult mai mare de persoane care şi-au exercitat dreptul la vot”, a spus preşedintele PNL Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.