Adrian Veștea va candida din nou pentru conducerea Consiliului Județean Brașov

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a anunțat sâmbătă, 23 martie 2024, că va candida pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Brașov din partea Partidului Național Liberal (PNL).

Candidez pentru președinția Consiliului Judetean Brasov sub sigla Partidului Național Liberal (PNL), așa cum o fac de peste 20 de ani! Partidul Naţional Liberal a fost un pilon de încredere și progres în arhitectura politico-socială a României moderne”, a scris ministrul Adrian Veştea pe pagina sa de Facebook.

Adrian Veștea a susținut că în ultimii 8 ani a fost implicat în transformările semnificative prin care a trecut județul Brașov, „având convingerea fermă că principiile liberalismului reprezintă cheia dezvoltării sustenabile și incluzive a comunității noastre”.

”Credinţa mea în potenţialul braşovenilor, în valoarea incontestabilă a democraţiei şi în libertatea de exprimare stă la baza angajamentului meu neclintit pentru promovarea unei guvernări responsabile, transparente şi orientate către nevoile cetăţeanului. Experienţa acumulată alături de colegii mei liberali în administraţia locală braşoveană mă determină să nu mă abat astăzi de pe drumul drept pe care sunt, pentru că împreună am reuşit să schimbăm faţa judeţului Braşov, transformându-l dintr-o zonă slab conectată a României într-un adevărat nod strategic care conectează lumea”, a mai scris Veştea.

Citeste și:  Bastionul Țesătorilor din Brașov se transformă din nou în scenă de jazz: a patra ediție JAZZ BASTION

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, acum ministru, declară că se reîntoarce „cu încredere în fața brașovenilor” pe care îi asigură că Brașovul „va fi județul marilor proiecte, în mandatul care urmează”.

Afirmația sa survine în contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2024, unde se va candida așadar pentru un nou mandat la conducerea județului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.