AFI Brașov este prieten cu mediul și se alătură la FOV, în perioada 6-12 septembrie 2021

AFI Brașov este prieten cu mediul și se alătură la FOV – Forumul Orașelor Verzi. „ #impreuna consțientizăm ce înseamnă #AFIprietencumediul??! În perioada 6-12 septembrie ți-am pregătit ateliere faine la care poți participa gratuit alături de toată familia pentru a descoperi ARTA de a RECICLA.”, transmit reprezentanții complexului comercial.

Timp de o săptămână, Brașovul va arăta ca o adevărată capitală verde europeană datorită activităților care vor fi desfășurate în cadrul FOV.

În primul rând, orașul nostru va găzdui, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, o conferință de politici publice în domeniul protecției mediului, la care vor participa 200 de primari, președinți de Consilii Județene, invitați internaționali și mulți alți politicieni. Scopul acestei conferințe fiind aducerea în atenția autorităților locale a celor mai bune practici, a tehnologiei de ultimă oră din domeniu și de a îi încuraja să ia măsuri cât mai bune pentru orașele și cetățenii lor.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

În al doilea rând, Municipalitatea, alături de ONG-uri, diverse instituții și firme private, pregătește o mulțime de evenimente plăcute pentru brașoveni, dar va lua și o serie de măsuri legate de trafic și reciclare, precum vedem în orașele occidentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.