Ajutorul umanitar de la Biserica Bartolomeu din Brașov pentru Ukraina continuă!

În acest sfârșit de săptămână a plecat a doua masină cu alimente spre Vama Siret. În cele două transporturi plecate până acum de la Biserica Evanghelica Bartolomeu au fost livrate la Cernăuți peste 6 tone de alimente proaspete.

Pe lângă alimentele cumpărate din donațiile primite în mare parte de la asociația TransSilvania e.V. din Germania coordonată de domnul Lambert Lütkenhorst, fost primar al orasului german Dorsten, au fost și alimente de la donatori privați din Brașov.

„Astfel dăm un semnal puternic de susținere a fraților noștri români și ucrainieni de la Cernăuți. Acest transport umanitar a fost efectuat de catre parintele Johannes Stefani si a fost intâmpinat de Presedintele Consiliului Judetean Suceava, domnul Gheorghe Flutur și de Viceguvernatorul Regiunii Cernăuți domnul Artur Muntean. Domnul Colonel Cruceanu de la ISU Suceava s-a ocupat exemplar alături de de colegii lui sa descarce mașina și săorga izeze transportul spre Cernăuți. Tuturor celor implicați de la donatori la ajutoare, de la organizatori la oficialitați le mulțumesc pentru implicare și astfel se adeverește din nou vorba “Unde’s mulți puterea crește”. La sfărșitul acestei săptămâni va pleca un nou transport cu alimente spre Cernăuți și în continuare asteptam cu drag donații în alimente și bani pentru Ukraina la Biserica Evanghelică Bartolomeu de pe str. Lungă. Dacă doriți să donați alimente vă rog să donați doar alimente care se pot consuma cât mai ușor pe loc fără a fi gătite sau procesate!”, a declarat coordonatorul proiectului domnul Christian Macedonschi.

Donațiile în lei sau în euro se pot efectua pe conturile Bisericii Evanghelice Bartolomeu de mai jos:

AKTION: SPENDEN FÜR UKRAINEHILFE 
Cont in LEI Ro50RZBR0000060006130572 
Cont in EURO RO74RZBR0000060011394330

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.