VIDEO Alertă la Hoghiz: Un copil dispărut a fost găsit în albia râului Olt, iar un al doilea este căutat în continuare

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizati cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz, jud. Brasov au plecat în sat la joacă și nu au mai revenit.
Echipe operative formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliția Mun. Făgăraș, Secția 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari
s-au format in echipe si au desfasurat activitati de cautare pe raza localitatii Bogata, a localitatilor invecinate, precum si pe cursurile de apa a raului Bogata si a raului Olt.
In jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost gasit in albia raului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical si transportat la spital.
În continuare se efectueaza verificari si investigatii in vederea identificarii celui de-al doilea minor.

Citeste și:  45% dintre angajați încearcă, în acest moment, să-și schimbe jobul. Care sunt principalele motive de nemulțumire

„La solicitarea IPJ a participat si ISU Brasov la actiunea de cautare a celor doi copii de azi noapte. Totodata pe langă fortele MAI au participat si membri de la Asociatia 4×4 Rescue.

Azi noapte a fost gasit unul dintre copii pe malul râului Olt de catre pompierii care au participat la cautări. Copilul a fost resuscitat de catre personalul medical dar din pacate nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decedat.

In aceasta dimineata s-au reluat cautarile. La actiunea de cautare participa si 4 scafandri de la ISU Brasov”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.