Allen Coliban: Brașovul și brașovenii vor spitale! Spitale noi! / Semnează petiția pentru construirea a două noi spitale în oraș

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a atras atenția pe Facebook asupra lipsei de progres în finanțarea a două spitale noi pentru oraș. Proiectele, depuse acum doi ani, se află încă în sertarele guvernului PSD+PNL, fără a fi luate în considerare pentru finanțare, afirmă edilul.

„Am lansat o petiție pentru construirea a 2 noi spitale în Brașov. Te invit să o semnezi și să o distribui să ajungă la cât mai mulți brașoveni. Foarte important! Citiți textul petiției ca să înțelegeți situația (cel puțin) nefericită în care se găsesc astăzi unitățile spitalicești din Brașov și ce am făcut în ultimii 2 ani pentru consturirea a 2 noi spitale în Brașov. Să vă reamintiți și cum ne-au scos de la finanțarea prin PNRR Spitalul de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase…

Infrastructura spitalicească din Brașov suferă din toate punctele de vedere. Și nu de ieri, de azi. Diferența este că acum am ajuns într-o situație critică. Orice brașovean își dorește și are dreptul la servicii medicale de sănătate, adaptate pretențiilor unui oraș cu ambițiile Brașovului. Toate unitățile spitalicești din Brașov sunt și au fost dintotdeauna „în grija” Consiliului Județean Brașov”, a scris Allen Coliban pe Facebook.

Citeste și:  Accident cu trei autovehicule implicate, pe centura municipiului Brașov

Primăria Brașov are două proiecte depuse pentru finanțare pe masa Guvernului PSD+PNL (unul pentru un nou Spital Regional și unul pentru un Spital de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase) de 2 ani. Stau la sertar și nu sunt finanțate. În total, cele două ar însuma peste 1300 de paturi în structuri noi, moderne, adaptate anilor în care ne aflăm, mai precizează primarul Brașovului.

Semnează petiția pentru construirea a două noi spitale în Brașov, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.