Allen Coliban lovește Guvernul Orban: ‘A atacat la CCR Legea de înființare a DNA-ului Pădurilor’

Senatorul brașovean Allen Coliban acuză PNL de joc dublu. Într-o postare pe pagina de Facebook, Coliban explică șarada pe care liberalii au făcut-o pe marginea legii privind înființarea DNA-ului Pădurilor. Astfel, potrivit senatorului brașovean, în Parlament, PNL s-a abținut la vot în Camera Deputaților și, ulterior, a votat pentru lege la Senat, pentru ca apoi Guvernul să atace legea la CCR.

„Tocmai am aflat că Guvernul PNL a atacat la CCR Legea de înființare a DNA-ului Pădurilor.

Astăzi DNA-ul Pădurilor trebuia să fie în vigoare, dar președintele nu s-a grăbit să promulge legea, probabil ca să dea timp Guvernului PNL să scrie sesizarea la CCR. Este inadmisibil jocul dublu pe care îl face PNL. În Parlament, PNL s-a abținut la vot în Camera Deputaților și, ulterior, a votat pentru lege la Senat, pentru ca apoi Guvernul să atace legea la CCR.

Atât de puternice sunt legăturile între mafia lemnului și PNL? Îi cer premierului Ludovic Orban să explice public de ce a contestat la CCR DNA-ul Pădurilor. PNL este apărătorul hoților de lemne?”, a scris senatorul Allen Coliban pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.