Alte trei persoane s-au accidentat pe pârtiile din Poiana Braşov

Sâmbătă, 17.04.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat să intervină în 3 cazuri de persoane care s-au accidentat pe domeniul schiabil din Poiana Braşov. Salvatorii montani ajunsi la locul solicitarii au acordat persoanelor accidentate primul ajutor si le-au coborat la baza muntelui, urmand ca una dintre acestea sa fie predata echipajului SMURD.

Salvamontistii recomanda sa schiati intotdeauna cu o viteza in care sa fiti in permanenta in control si efectuati depasirea, astfel incat sa puteti opri sau ocoli in conditii de siguranta, indiferent ce manevre vor face cei dinaintea voastra. Nu va supraestimati niciodata in alegerea nivelului de dificultate a partiei si adaptati viteza conditiilor meteo, traficului de pe partie, starii zapezii, posibilitatilor voastre fizice si tehnice.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

De la începutul sezonului de schi, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit în 607 cazuri, reprezentand 624 de persoane care s-au accidentat, ratacit sau au trebuit sa fie evacuate.Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.