Ambasadorul Canadei discută perspectivele de dezvoltare pentru Brașov

Astăzi, la sediul Instituției Prefectului Județul Brașov, prefectul Mihai Cătălin Văsii și președintele Consiliului Județean, Constantin Todorică Șerban, au avut onoarea să primească vizita E.S. dlui Gavin Robb Buchan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Canadei în România.

În cadrul întrevederii, prefectul a prezentat perspectivele economice și sociale ale județului Brașov, concentrându-se pe subiecte precum dezvoltarea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, modernizarea unităților sanitare cu paturi și inițiativele în protecția mediului și în energia verde. Un punct important l-a constituit și discuțiile despre realizarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor la nivelul județului Brașov.

Printre subiectele abordate s-a numărat și prezența firmelor cu capital canadian în România, cu accent pe cele din județul Brașov. Ambasadorul a menționat că șapte companii canadiene vor participa la Forumul Regional al Apei „Dunăre-Europa de Est”, programat să aibă loc în Brașov în luna iunie.

Citeste și:  Asociația Kastel Brașov: destinele de mâine depind de ceea ce noi facem astăzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.