Amendă șoc, pentru moloz aruncat necorespunzător

Polițiștii locali de la Biroul Ordine Publică zona 1 l-au surprins pe un brașovean în timp ce își arunca molozul, provenit din construcții, în recipientul destinat colectării selective pentru deșeurile din plastic. Mai mult decât atât, bărbatul se afla cu gunoiul la căteva străzi distanță de locuința sa, astfel că intenționa să își abandoneze reziduurile în alt punct de colectare dacât cel la care era arondat, conform contractului pe care îl deținea cu operatorul de salubritate care funcționează în zonă.

Cetățeanul a fost sancționat cu amendă prevăzută de HCL 149/2017 – Regulamentul de salubrizare și deszăpezire, respectiv 1.600 de lei.

Incidentul s-a petrecut exact în perioada în care Poliția Locală Brașov derulează, din nou pe raza municipiului Brașov prin agenții din teren, Campaniile de informare și constientizare pe legislatia de salubritate. Vorbim despre campaniile“Păstrează-ți orașul curat”, „Păstrează parcul curat pentru copii” și „Fără noroc pe stradă”, acesta din urma fiind un proiect adresat deținătorilor de animale de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.