Amenzi în valoare de 22.000 de lei în urma unor controale pe șantierele din Brașov

Polițiștii locali din cadrul Biroului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au efectuat, în decurs de o lună, controale pe mai multe șantiere de pe raza Municipiului Brașov, fiind date amenzi de 22.000 de lei, informează Monitorul Expres.

Obiectivul acestor acțiuni a fost verificarea respectării, de către investitorii, proprietarii și/ sau executanții lucrărilor de construcții, a prevederilor „Regulamentului de bune practici privind măsurile concrete pentru controlul prafului și emisiilor de pulberi din construcții și demolări”.

În urma verificărilor, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor anterior menționatului regulament, în valoare totală de 22.000 lei.

„Le reamintim investitorilor, proprietarilor și/ sau executanților lucrărilor de construcții faptul că acțiunile de control pe linia respectării prevederilor HCL nr. 153/ 2015 au caracter permanent, iar nerespectarea reglementărilor HCL-ului în cauză se sancționează cu amendă de la 1.500 lei – 2.500 lei”, a fost mesajul transmis de Poliție, potrivit sursei citate.

Foto. Arhivă

Citeste și:  România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.