Andreea Antonescu a născut o fetiță perfect sănătoasă

Andreea Antonescu a născut. Cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Artista și iubitul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu au avut astăzi mari emoții.

Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață…@sienna spark. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. ❤️ Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!, a scris Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram.

Andreea Antonescu mai are o fetiță împreună cu fostul ei partener de viață, Traian Spak. Cei doi au locuit câțiva ani buni în America, apoi artista a revenit în țară, însă în cele din urmă distanța dintre ei și-a spus cuvântul, iar căsnicia lor a luat sfârșit.

Citeste și:  Peste 1.500 de misiuni gestionate de pompierii militari în ultimele 24 de ore

Sienna, în vârstă de 11 ani, este rodul iubirii dintre ei doi, iar fetița s-a întors și ea în țară alături de mama ei. Cele două au o relație apropiată, iar ambii părinți au grijă să nu-i lipsească nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.