Andrei Gîrtofan și Doru Vraja, pregătiți și motivați pentru Raliul Sibiului

Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Škoda Fabia Rally2) sunt foarte motivați înaintea Raliului Sibiului, prima etapă a sezonului de macadam din CNRB, ce se va desfășura vineri și sâmbătă. Cei doi echipieri ai ProRally Team Brașov abia așteaptă să înceapă etapa din orașul de pe malurile Cibinului, pentru a arăta că au câștigat mai multă experiență și încredere în forțele proprii după rezultatele de pe asfalt din 2022. Și cum macadamul este suprafața preferată, ambii sunt nerăbdători să parcurgă probele speciale sibiene.

„Suntem entuziasmați înaintea cursei, prima pe macadam din acest an. Macadamul este suprafața noastră preferată și abia așteptăm startul de vineri. Venim după două zile de teste, în care am încercat să găsim un set-up al mașinii cât mai aproape de ceea ce ne dorim. Am avut și privilegiul de a primi sfaturi la teste de la nimeni altul decât Alexey Lukyanyuk, dublul campion european de raliuri din 2018 și 2020. A fost o experiență inedită să învăț de la un om cu atâtea rezultate mari și îi mulțumesc că ne-a fost alături. Nu degeaba a fost cel mai bun de pe continent. Legat de probele speciale, mă bucură revenirea în campionat a probei Șanta pe noapte. De asemenea, avem din nou și celebra Gâtul Berbecului, o «specială» foarte dură. Este un traseu frumos, dar plin de provocări ca să le numesc așa și va trebui să fim foarte atenți. Concurența va fi și ea una foarte puternică, dar suntem pregătiți să bifăm încă un rezultat important”, a declarat Andrei Gîrtofan.

Andrei și Doru sunt susținuți în sezonul 2022 de Dinamic ’92, dar și de Pro-X, Aro Palace Hotel & Spa, Autochelu, MTS Print, Mobil 1 prin Lubexpert, Mipa și Presto.

Citeste și:  Cel mai mare concurs de jazz din Europa de Est revine la Cluj cu tinere talente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.