Andrei Gîrtofan: „Vrem să le oferim fanilor un spectacol frumos”

Weekend plin pentru echipajele ProRally Team Brașov. Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Škoda Fabia Rally2), respectiv Dan Gîrtofan și Andrei Toderaș (Škoda Fabia Rally2), vor lua parte la Tess Rally Brașov, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano 2022. O rundă „de casă”, pentru ambele echipaje, care se va desfășura pe macadam și care promite un spectacol desăvârșit. Andrei Gîrtofan și Doru Vraja abordează fără presiune cursa de acasă, cu titlul la asfalt „în buzunar”, dar și cu o dorință mare de a face spectacol pentru fanii care se anunță în număr mare pe probe.

„Abia așteptăm să luăm startul la raliul de casă. Este cel mai frumos și mai important moment pe parcursul unui sezon, când concurăm acasă, în fața propriilor fani, pe unele din cele mai frumoase probe din campionat. Nu avem nicio presiune a rezultatului, ci doar vrem să le oferim acestor minunați fani un spectacol aparte și să le mulțumim astfel pentru susținerea pe care ne-au arătat-o de-a lungul întregului sezon și nu numai. Suntem campioni la asfalt, suntem pe locul 3 la general, astfel că vrem doar să ne bucurăm de fiecare kilometru de probă specială și să ajungem cu bine la final. Așteptăm cât mai multă lume pe probe, pentru că se anunță o vreme frumoasă și cu siguranță vor avea parte de un spectacol frumos”, a declarat Andrei Gîrtofan.

Citeste și:  Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

La Tess Rally Brașov va lua parte și Dan Gîrtofan, care îl avea avea din nou în dreapta pe Andrei Toderaș. Cei doi brașoveni caută să se bucure de fiecare metru din cursa de casă și și să le ofere fanilor o nouă șansă de a-i vedea pe probele speciale.

Andrei și Doru, respectiv Dan și Andrei sunt susținuți la Tess Rally Brașov de Dinamic ’92, MRF Motorsport Tyres România, dar și de Pro-X, Aro Palace Hotel & Spa, Autochelu, MTS Print, Mobil 1 prin Lubexpert, Mipa și Presto și Peak Sport România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.