ANPC Brașov, cu ochii pe Târgul de Crăciun din Piața Sfatului

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului Brașov, împreună cu Direcția Sanitar-Veterinară și Siguranța Alimentelor, i-a convocat într-o ședință fulger pe comercianții care vor desfășura activități comerciale la Târgul de Crăciun organizat în Piața Sfatului. Târgul de deschide duminică seară, așa că reprezentanții instituțiilor abilitate au ținut să le atragă atenția comercianților asupra regulilor pe care trebuie să le respecte.

ANPC i-a avertizat pe comercianți că pe toată perioada târgului, inspectorii vor verifica modul în care sunt respectate prevederile legislației în vigoare.
‘Deoarece de mâine incepe Târgul de Crăciun din Piața Sfatului am considerat oportun să ne întâlnim cu toți agenții economici care vor oferi servicii si produse in cadrul târgului, pentru a oferi consiliere si răspunsuri la toate intrebarile acestora cu scopul de a preveni eventualele situații în care consumatorul sa fie prejudiciat’, a decparat Sorin Susanu, șef corp de control ANPC.

Citeste și:  41% dintre angajați sunt nemulțumiți de actualul loc de muncă. O treime declară că își va schimba jobul în perioada următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.