Anunț de INVITAȚIE LA OFERTARE la procedura de atribuire prin selecție de oferte pentru achiziție SISTEM AUTOMAT DE CÂNTĂRIRE ȘI SOFTWARE PENTRU VÂNZARE ON-LINE

SEDA INVEST SRL anunţă lansarea procedurii de achiziţie “SISTEM AUTOMAT DE CÂNTĂRIRE ȘI SOFTWARE PENTRU VÂNZARE ON-LINE” pentru activitatea de producție discuri și pietre abrazive. Procedura se va finaliza cu încheierea unui contract de furnizare produse.

Ofertele se pot depune pentru unul sau pentru ambele loturi de produse, cu respectarea tuturor cerințelor din documentația de atribuire.

Procedura de achiziție aplicată pentru atribuirea contractului de furnizare: Selecție de oferte conform procedurii interne nr. 523 / 01.10.2021.

Ofertanții interesați pot solicita Documentația de atribuire a procedurii de achiziție prin email la adresa: office@sedainvest.ro.

Ofertele se transmit prin poştă, curierat sau personal la sediul societății situat în Sat Prejmer, Comuna Prejmer, Strada PARIS, Nr. 26-32, Judet Braşov, cod poştal: 507165, conform termenelor și condițiilor menționate în Documentația de atribuire.

Citeste și:  9.000 de arbori și arbuști, din 14 specii, formează începând de sâmbăta aceasta, prima pădure urbană din orașul Victoria

Comunicarea rezultatelor derulării procedurii de atribuire vor fi transmise ofertanților după data de 22.09.2022.

De asemenea, vă rugăm să aveți în vedere că după data de 22.09.2022 nu mai sunt luate în calcul intențiile eventualilor ofertanți.

Pentru informaţii suplimentare, ofertanții se pot adresa persoanei de contact Albert Ani Sebastian, email: office@sedainvest.ro sau tel. 0268-333.126 până la data de 22.09.2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.