Anunț important pentru toți românii care au apartamente la parter de bloc

Potrivit unui proiect de lege depus de deputatul PNL Alina Gorghiu, proprietarii de apartamente care locuiesc la parterul blocurilor nu vor mai avea nevoie de acordul vecinilor dacă doresc să-și închidă balcoanele.

„În ceea ce privește lucrările de închidere a balcoanele/logiilor ce se află la parterul unui bloc, prin excepție de la punctul 2.5.6. din Anexa nr. 1 la prezenta lege, nu este nevoie de acordul vecinilor dacă lucrările se efectueaza din motive de securitate, de atenuare a efectelor noxelor, zgomotelor, gunoaielor, precum și din orice alte motive intemeiate, relative la siguranța și sănătatea locatarului”.
„Prezenta propunere legislativa are ca scop exceptarea de la cerința privind acordul vecinilor, a lucrarilor de inchidere a balcoanelor/logiilor care se afla la parterul blocului. Totuși, excepția nu este absoluta, ci doar in cazuri bine justificate, cum ar fi motive de securitate, de atenuare a noxelor, gunoaielor, zgomotelor etc. Pe scurt, trebuie sa primeze siguranta și sanatatea locatarului”, se arată în proiectul de lege.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.