Anunț încheiere proiect „Dezvoltarea, diversificarea și inovarea activității în cadrul HILL RESIDENCE SRL prin achiziția de echipamente performante și eficiente energetic”

Proiectul  „Dezvoltarea, diversificarea și inovarea activității în cadrul HILL RESIDENCE SRL prin achiziția de echipamente performante și eficiente energetic”, cod MySMIS 133722, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC HILL RESIDENCE SRL și are o valoare totală de 844.059,99 lei, din care 707.175,13 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Prin implementarea proiectului au fost create 5 noi locuri de munca și achiziționarea de echipamente de ultimă generație, eficiente energetic, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile, crearea de locuri de muncă și adaptarea la cerintele unei economii de piață dinamice .

Citeste și:  MDLPA: Analiza progresului în implementarea Strategiei Naționale de Reducere a Riscului Seismic

Date de contact beneficiar:

SC HILL RESIDENCE SRL

Municipiul Brașov, Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr.38, Mansardă, ap. 15, judetul Brașov, cod postal 500003, România. Telefon: 0723328670 / Mail: proiect.hillresidence@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.