Apple dezvăluie actualizări masive pentru iPhone 13

Linia Apple are un program de lansare accelerat pentru iPhone 13 și este posibil ca cele mai râvnite caracteristici să fie disponibile curând, odată cu noul model de telefon. Nu este de așteptat ca iPhone 13 să sosească până în această toamnă, dar zvonurile despre ceea ce Apple ne-a rezervat ajung de fiecare dată primele.

Printre zvonuri se anunță că iPhone 13 este pregătit să ofere un afișaj LTPO de 120Hz pe ambele modele Pro, o durată de viață îmbunătățită a bateriei datorită unui modem 5G mai eficient, precum și upgrade-uri substanțiale la camerele foto principale. Aceasta va include un senzor LiDAR pe iPhone 13, dar și un iPhone 13 mini mai accesibil la preț, precum și un nou mod video pentru portret.

iPhone 12 Pro Max (stânga), iPhone 13 Pro Max (dreapta)
  • iPhone 13 Pro Max – 16.99mm 
  • iPhone 12 Pro Max – 14.10mm 

Noile dimensiuni ale camerelor din spate reprezintă o creștere cu 20% a dimensiunii pentru fiecare modul de cameră, fiind cel mai mare salt fizic din istoria iPhone. Modulele mai mari înseamnă lentile mai mari și astfel vor permite să intre mai multă lumină, ceea ce crește calitatea imaginii, în special în condiții de iluminare redusă sau slabă. Mai mult, este de așteptat ca fiecare model de iPhone 13 să beneficieze de aceste obiective mai mari. S-ar putea ca iPhone 13 Mini să rămână cu două camere pe spate, dar supradimensionate în mod similar.

Deși Apple are ecran de 120 Hz pe iPad Pro, nu a pus așa ceva pe iPhone 12. Totuși, iPhone 13 ar rezolva asta, eventual cu ecrane de la Samsung. E singurul producător mare din lume care n-a făcut această schimbare pe ecrane. Pentru majoritatea utilizatorilor nu-i o pierdere, dar nu e ca și cum ar avea cu ce să compare. A doua mare schimbare ar fi reducerea modulului pentru Face ID și camerei de selfie. Difuzorul a fost mutat mai sus, fix lângă linia carcasei, iar elementele acestui modul au fost „înghesuite” ca să fie redusă dimensiunea totală. Și contează, și nu prea, dar Apple face asta și pentru că a investit ultimii ani (de la iPhone X până la iPhone 13) în dezvoltarea tehnologiei respective, scrie playtech.ro

Se zvonește de altfel că că iPhone 13 va avea și un scanner de amprentă integrat în ecran, însă rămâne de văzut.

iPhone 13 Pro Max vine cu crestătură mai mică pentru difuzor, fiind mutat pe rama superioară

Cert este că iPhone 13 o să vină cu un aspect complet nou, actualizări importante pentru aplicațiile pe care le folosești zilnic, modalități noi care te ajută să-ți protejezi confidențialitatea și îmbunătățiri în întregul sistem prin care telefonul iPhone devine mai rapid și mai distractiv.

Sursă foto, playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.