Atelier ilegal care confecționa articole din compunerea uniformelor polițiștilor, jandarmilor și pompierilor, descoperit la Brașov

Polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat, la data de 17 august, pe raza municipiului Brașov, o acțiune pentru prevenirea şi combaterea infracționalității economice, la punctul de lucru al unei societăți, care are ca obiect de activitate principal fabricarea altor articole de îmbrăcăminte.

Din verificările efectuare a reieșit faptul că la punctul de lucru al operatorului economic funcționa un atelier de confecții textile, care ar fi produs și ar fi comercializat articole de echipament și semne distinctive din compunerea uniformelor polițiștilor, jandarmilor și pompierilor, în afara prevederilor legale.

Aceste articole ar fi fost comercializate on-line în baza unor comenzi pe site-ul propriu sau telefonice, efectuate de potențialii clienți, și ar fi fost livrate prin curierat rapid.

Citeste și:  RATBV a introdus mai multe autobuze pe linia 320 (Brașov – Feldioara)

În baza celor constatate, s-a procedat la aplicarea unei sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei, precum și la confiscarea celor 183 de articole de echipament și semne distinctive identificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.